м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Аеродром "Біла Церква" - надійний партнер для міжнародних авіакомпаній

21.11.2018

  Ранковий виліт транспортного літака Іл-76 Республіки Ангола з аеродрому "Біла Церква" став гарною подією дня.

 

  20 листопада після проходження технічного обслуговування повітряне судно здійснило успішний виліт до африканського континенту. Злітаючи у небо, металевий птах продемонстрував усю свою велич та граційність.

 

   Даний літак належить державі Ангола, яка вже протягом останніх практично 20 років обслуговує свій повітряний флот на базі КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс", обравши аеродром "Біла Церква" та авіапідприємство з ТОіР як надійних  і добре зарекомендованих партнерів.

 

  Впродовж трьох місяців авіатори Білої Церкви крім техобслуговування, провели на літаку й роботи з відновлення лакофарбового покриття.

 

  У день вильоту відповідні служби КП "БВАК" забезпечили належні умови для злету ангольського літака за маршрутом "Біла Церква-Бориспіль". З центрального аеропорту країни Іл-76 вирушив до Республіки Ангола, здійснивши зупинку в Єгипті для дозаправлення.  

 

  Аеродром "Біла Церква" з нетерпінням чекатиме на інші повітряні судна цієї африканської держави та продовжуватиме активно працювати над розширенням географії співпраці з міжнародними партнерами у сфері авіації.