м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Аеродром "Біла Церква" до зими готовий

02.12.2019

  Перший тиждень зими розпочався для аеродрому "Біла Церква" з ранкового вильоту транспортного літака Іл-76 української авіакомпанії "Южмашавіа".  

 

  Після проходження технічного обслуговування на базі КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" повітряне судно знову повернулося в небо, аби продовжити курсувати світовим повітряним океаном, здійснюючи комерційні рейси.

 

  Після вильоту з аеродрому "Біла Церква" літак Іл-76 попрямував до міжнародного аеропорту "Київ-Антонов" у Гостомелі, звідки сьогодні ж після проходження прикордонних та митних процедур вирушить на виконання запланованих авіакомпанією завдань.

  Нагадаємо, аеродром "Біла Церква" приймає повітряні судна типу Іл-76 та Ан-12 для проведення регламентних робіт по технічному обслуговуванню, а також забезпечує їх аеронавігаційними послугами та місцями для базування.   

 

  Зауважимо, що аеродром "Біла Церква" ретельно підготувався до зими, тож з приходом сніжної погоди виконання зліт-посадок повітряних суден КП БМР "БВАК" забезпечуватиме регулярно.