м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Аеродром "Біла Церква" готовий відправляти борти навіть при складних метеоумовах

05.12.2016

   

   Новий робочий тиждень на КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" розпочався ще удосвіта, коли працівники підприємства готували злітно-посадкову смугу для вильоту двох літаків Іл-76 та Ан-12, запланованих на 5 грудня.

    Завдяки оперативності, злагодженості та професійності колективу аеродром "Біла Церква" впорався першим з очищенням летовища від снігу та льоду, випередивши на кілька годин аеродром "Гостомель", куди мали відлетіти літаки. Така якість виконаних робіт є гарним свідченням, що Білоцерківський аеродром повністю відповідає всім технічним вимогам та здатен забезпечувати повітряний рух літаків взимку навіть при складних метеоумовах.  

 

   Опівдні 5 грудня літак Іл-76 державної авіакомпанії "Южмашавіа" здійснив виліт по маршруту "Біла Церква-Гостомель". За результатами проведеного планового технічного обслуговування дане повітряне судно знаходиться в справному стані та готове до виконання вантажних перевезень. Жодних доопрацювань чи навіть підфарбовування Іл-76 не потребував.

   Відразу по проходженню митного контролю літак української авіакомпанії "Южмашавіа" згідно свого плану відправиться в ОАЕ, звідки вирушить на здійснення комерційних рейсів в різні куточки земної кулі.

   Бажаємо екіпажу чистого неба, вдалого польоту і м'яких посадок!

Більше фото можна переглянути за посиланням