м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Аеродром "Біла Церква" має бути зазначений у Статуті Білої Церкви

14.12.2016

 

   Нині в Білій Церкві триває публічне обговорення проекту Статуту територіальної громади міста, який оприлюднений на офіційному сайті Білоцерківської міської ради.

   Важливість та значимість цього основного документа для життя міста важко переоцінити, адже саме він регулюватиме всі рівні функціонування міста та визначатиме напрямки їх розвитку.

 

  Уважно проаналізувавши запропонований варіант проекту Статуту, комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" не побачило у ньому жодного слова про аеродром "Біла Церква" зі злітно-посадковою смугою. Навіть у переліку об'єктів комунальної власності місцеве летовище не вказане (Ст.45).

 

   Враховуючи знаковість аеродрому "Біла Церква", якому в наступному році виповниться 90 років з дня заснування, а також перспективи розвитку стратегічного об'єкту для міста та держави вцілому, КП "БВАК" звернулось до міського голови врахувати пропозиції стосовно включення Аеродромного комплексу, в т.ч. аеродром "Біла Церква" до проекту Статуту міста.

 

   Сподіватимемось, що міська влада та члени комісії врахують наші пропозиції, і в подальшому аеродром не залишиться поза увагою міста.