м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Аеродром "Біла Церква" приурочив виліт літака Антонова до 8 Березня

07.03.2017

  З приходом весни авіаційна діяльність на аеродромі "Біла Церква" суттєво пожвавилась. Так, 7 березня білоруський літак Ан-12 успішно пройшов випробування двигунів після проходження технічного обслуговування. Планується, що до кінця цього тижня повітряне судно здійснить виліт з Білої Церкви на виконання міжнародних вантажних перевезень згідно контрактів.

 

  Прийдешнє свято 8 Березня також ознаменувалось для КП "БВАК" вильотом літака Ан-12 української авіакомпанії "Україна-Аероальянс" з аеродрому "Біла Церква". Дійсно, це був святковий виліт, оскільки дана авіакомпанія після довготривалого проходження сертифікації по цивільним нормам нарешті отримала схвалення Єврокомісії ІКАО щодо надання дозволу на виконання польотів у Європу. Тож робота на авіапідприємстві швидко активізувалась і літак Ан-12, який практично півроку перебував у Білій Церкві на ТО, 7 березня вилетів у м. Чернівці, звідки відправиться здійснювати комерційні рейси на європейському континенті.

 

  Весна - це гарний вісник змін, пожвавлення активності, розширення можливостей, що всиляють неабияку надію в КП "БВАК" на розвиток авіаційної діяльності та успішне функціонування аеродрому "Біла Церква".