м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Аеропорт "Біла Церква" - це не мрія, а стратегічна ціль КП "БВАК"

02.03.2017

 

  Наростити потужність Авіаційного комплексу завдяки створенню Стратегії розвитку комунального підприємства можливо, якщо місто підтримає запропоновану політику нинішнього керівництва КП "БВАК".

 

 Відповідаючи на запитання журналіста програми "Актуальне інтерв'ю" в ефірі Радіо.NET стосовно впровадження конструктивних змін в управлінні Авіакомплексу, його директор Сергій Кандауров наголосив на необхідності визначення містом і державою сегменту, в якому аеродром "Біла Церква" міг би успішно функціонувати, розвиваючи авіаційну галузь країни. А саме - відкриття міжнародного аеропорту на базі місцевого летовища.

 

  На переконання Сергія Миколайовича, КП "БВАК" одне з небагатьох комунальних підприємств, що вирізняється прибутковістю та високим рівнем рентабельності. Авіакомплекс веде два основних види діяльності: авіаційну та промислового майданчику.

 

 "Щомісяця аеродром "Біла Церква" приймає по кілька літаків типу Іл-76 та Ан-12, які прилітають у місто на технічне обслуговування. Наприклад, на початку цього року наші два унікальні криті ангари були вщент заповнені повітряними суднами. А індустріальний парк, за аналогом якого працює КП "БВАК", нині нараховує 54 успішно діючих підприємства", - констатував Сергій Кандауров.

 

  Не оминув своєю увагою директор підприємства і 90-річний ювілей заснування потужностей Білоцерківського авіаремонтного заводу. "Цей рік ми плануємо присвятити оновленню авіаційних традицій у місті. Так, ми приурочимо святкові заходи трьом головним аспектам: минуле - ветерани-авіатори, історія; сьогодення - реальність, боротьба з міфами; та майбутнє - аеропорт, створення високоприбуткового авіаційного виробництва", - додав керівник КП "БВАК".