м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

АН-12 здійснив посадку в Білій Церкві

15.09.2016
АН-12 здійснив посадку в Білій Церкві
На аеродромі "Біла Церква" приземлився літак Ан-12 української компанії CAVOK Air для проходження технічного обслуговування. Авіакомпанія здійснює спеціальні вантажні перевезення за кордоном.
Кожне повітряне судно України зобов'язане з періодичністю раз на рік, або в залежності від нальоту проходити техогляд. Вичерпавши свій ресурс, літак Ан-12 компанії CAVOK Air обрав аеродром КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс", оскільки на території підприємства базується компанія з профільного обслуговування таких видів літаків.
Щоразу зустріч борту вимагає відповідальної організації та забезпечення всіх необхідних вимог. Тому, маючи багаторічний досвід, фахівці КП "БВАК" успішно забезпечили посадку Ан-12, відбуксирували його в ангар, надавши протипожежні, медичні, транспортні послуги та службу авіаційної безпеки у відповідності до сертифікованих правил цивільних аеродромів України.
 
У Білій Церкві Ан-12 пробуде не менше 2 тижнів на обслуговуванні, в залежності від форми техогляду та потреби авіакомпанії доопрацювати чи модернізувати літак.
Варто зазначити, що кожен зліт і посадка повітряного судна на аеродромі "Біла Церква" оплачується авіакомпанією. Тому чим більша кількість таких замовлень, тим вищий дохід комунального підприємства становитиме від авіаційної діяльності. А це, в свою чергу, дозволить місту розвивати власні повітряні ворота, що стануть гарними інвестиціями у підвищення рівня життя білоцерківців.