м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Ангольський літак Іл-76 пройде техобслуговування в Білій Церкві

16.05.2018

  Географія польотів з і до білоцерківського аеродрому сягає африканського континенту.

 

  Транспортний літак Іл-76, що належить Збройним силам Республіки Ангола, 15 травня 2018 року здійснив посадку на аеродромі "Біла Церква" для проведення комплексу робіт по продовженню льотного ресурсу та термінів служби повітряного судна.

 

  Літак сів у Білій Церкві завдяки державному підприємству "Укроборонсервіс" у тісній співпраці з ТОВ "Авіамір".

  Маршрут чартерного рейсу пролягав через низку африканських країн, після чого увійшов у повітряний простір над Середземним та Чорним морями, здійснивши посадку в міжнародному аеропорту "Бориспіль" для проходження митних та прикордонних процедур.  

 

  Ще у грудні 2016 року цей літак після виконання на ньому технічного обслуговування на базі комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" повернувся до себе на континент, де впродовж півтора року справно виконував поставлені країною завдання.

 

  Співпраця КП "БВАК" та авіапідприємств з державами близького та дальнього зарубіжжя, які мають на експлуатації літаки Іл-76 та Ан-12, триває вже понад 20 років, чим підтверджує якість та надійність надання авіаційних послуг.

 

  Традиційно всі підрозділи аеродромного, польотно-інформаційного,   аварійно-рятувального та пожежного забезпечення, а також служби авіаційної безпеки КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" спрацювали злагоджено під час посадки, після чого літак був відбуксирований на одну зі стоянок аеродрому.