м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіація у творчому злеті юних художників

12.09.2016
Авіація у творчому злеті юних художників
Вперше за багато років комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" долучилося до загальноміських заходів зі святкування Дня міста.
КП "БВАК" влаштувало конкурс дитячого малюнку на асфальті з авіаційної тематики. Охочих взяти участь у заході виявилось дуже багато. Літаки, космос, зірки, пілоти та космонавти - ось справжній феєрверк різнопланових, яскравих та творчих дитячих малюнків.
По-справжньому дружня атмосфера свята робила чудеса: дитячі фантазії втілювались у художні шедеври, і згодом вся сіра поверхня асфальту біля міської ради перетворилась у космічну мапу авіації. Варто зауважити, що багато хлопчиків і дівчаток розпитували в організаторів про літаки, їх конструкцію, види та можливості.
 
За словами директора КП "БВАК" Сергія Кандаурова, такий захід проведений в першу чергу з метою поінформувати юних білоцерківців, що у їхньому рідному місті є аеродром "Біла Церква" та підприємство, що займається технічним обслуговуванням літаків. А також привернути увагу дітлахів до авіаційної галузі міста.
Враховуючи те, що всі діти гарно старалися, а їх малюнки були оригінальними та неповторними, колектив КП "БВАК" зійшовся на тому, що перемогла дружба. Але хотілось все-таки відмітити унікальну роботу учнів 9-А класу школи №22.
Безсумнівно, всі учасники конкурсу малюнку на асфальті отримують від КП "БВАК" безкоштовну екскурсію на аеродром "Біла Церква", де на власні очі зможуть побачити авіаційні потужності підприємства.