м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіаційний комплекс Білої Церкви інвестує в професійний розвиток молоді (ВІДЕО)

11.01.2018

  Відсутність належної уваги до молодіжної політики в Україні, що тривала роками, призвела до ситуації, коли юні українці масово планують виїзд на навчання за кордон, інколи - навіть на самі не престижні професії. Якщо раніше заробітчанами ставали після здобуття освіти в українському виші, то нині спостерігається тенденція міграції відразу після школи. І головне питання тут стоїть не у вартості знань (дешевше чи дорожче), а можливостей, які відкриває для себе нова генерація суспільства.

 

  Зацікавити вже сьогодні майбутньою професією, показати перспективність роботи тієї чи іншої галузі та підприємства зокрема, а також забезпечити гарантованим базовим соціальним пакетом - ось що вмотивує нашу молодь залишатись в країні та прагнути її розвивати.

 

  Комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" одне з небагатьох соціально відповідальних підприємств міста, що проводить активну просвітницьку діяльність з профорієнтації юних білоцерківців. Взявши курс на популяризацію авіаційної галузі в місті, яка раніше десятиліттями славилась на увесь материковий континент своїми потужностями, Авіакомплекс у 2017 році провів понад 25 організованих екскурсій. Тобто близько 1000 школярів різних навчальних закладів Білої Церкви та району мали можливість особисто пересвідчитись у функціональності авіапідприємства.

 

 До того ж, за статистикою, щороку понад сто випускників шкіл міста вступають до авіаційних вузів України. Тож маючи таке потужне та унікальне підприємство, молоді та креативні спеціалісти могли б стати гідними продовжувачами авіаційних традицій, впроваджуючи нові ідеї, - переконаний директор КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" Сергій Кандауров.

  Про соціальну відповідальність КП "БВАК", як її невід'ємну складову розвитку, дивіться у відеосюжеті.