м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіаційний комплекс Білої Церкви має потужну технічну базу для обслуговування транспортних літаків

23.01.2019

  Сьогодні потужні снігопади накрили практично всю територію України. Станом на 23.01.2019 рік аеродром "Біла Церква" працює в штатному режимі, здійснюється системне очищення злітно-посадкової смуги від снігового покриву.   

 

  Ще до початку сильного снігопаду на аеродромі "Біла Церква" відбулось кілька авіаційних операцій. Зокрема, здійснив посадку літак Ан-12 авіакомпанії "Україна-Аероальняс" за маршрутом "Львів-Біла Церква". Повітряне судно традиційно прилетіло на проходження регламентних робіт з подовження льотного ресурсу.

 

  19 січня на Водохреща фахівці аеродрому "Біла Церква", попри святковий та вихідний день, приймали повітряне судно української авіакомпанії "Cavok Air", що прилетіло за маршрутом "Делі-Ашгабат-Бориспіль-Біла Церква".

  КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" завжди з розумінням відноситься до нагальних потреб партнерів-авіакомпаній, забезпечуючи роботу летовища у зручний для них час і день.

 

  Також у вихідні дні на аеродромі "Біла Церква" виконували польоти авіаційні школи з підготовки майбутніх пілотів та приватні літаки. Варто нагадати, що згідно з головним нормативно-правовим актом у сфері регулювання діяльності авіації - Повітряним кодексом України, а також Постановою КМУ №954 про використання повітряного простору та іншими законодавчими актами аеродром "Біла Церква" має право використовувати повітряний простір України, який є єдиний та неподільний між всіма користувачами в рівній мірі.     

 

  На території КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" розташовані підприємства з технічного обслуговування та ремонту авіаційної техніки, що здійснюють свою діяльність в унікальних літакових ангарах. Детальніше чит. тут