м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіаційний комплекс Білої Церкви налагоджує контакти з китайськими партнерами

27.06.2018

  Днями на запрошення директора КП БМР "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" Сергія Кандаурова підприємство відвідала делегація потенційних китайських інвесторів.

 

   У складі делегації - президент Китайської федерації асоціацій підприємств у Гонконгу, голова правління Китайської інвестиційної компанії Jianmli China Limited та представник Торгово-промислової палати провінції Хубей, колишній дипломат Посольства КНР в Україні Є Шен.

 

    Під час зустрічі з директором Авіакомплексу Сергієм Кандауровим китайським гостям було презентовано потенціал "БВАКу", його структуру, потужності, вже реалізовані та поточні проекти співпраці з вітчизняними та іноземними партнерами. Наголошено на тому, що візит здійснено у сприятливий термін, коли у разі зацікавленості двох сторін можливо вийти на реальний проект інвестиційного співробітництва.

 

   Сергій Кандауров зазначив, що попри труднощі розвитку "БВАКу", його колектив працює стабільно, виконуючи зобов'язання як перед своїми партнерами, так і перед міською владою і бюджетом міста.
Водночас було підкреслено, що Авіаційний комплекс потребує іноземних інвестицій для відродження його слави як високотехнологічного, сучасного підприємства, для чого умови інвестування постійно покращуються.  

 

     Китайська делегація оглянула інфраструктуру аеродрому "Біла Церква" та виробничі приміщення підприємства.

  Президент Китайської федерації асоціацій підприємств у Гонконгу відзначив надзвичайно вигідне економіко-географічне положення підприємства, його розташування поблизу основних залізничних та дорожніх артерій, ліній електромереж та газопостачання, логістичних вузлів, а також на безпосередню близькість до аграрного регіону Білоцерківського району.

 

   Жвавий інтерес китайської делегації викликала фактична дія на підприємстві сучасних правових норм підприємництва, а також наявність базових елементів промислово-логістичного парку на його території. Зацікавленість викликала й наявність вільних площ для створення нових підприємств, в т.ч. з іноземними інвестиціями.

  

 Китайська сторона висловила наміри у зручний час додатково обговорити можливість створення на території підприємства виробничих потужностей для глибокої переробки сої і випуску на її основі соєвої білкової речовини, яка користується попитом на світовому ринку.

 

 Не зважаючи на короткий термін перебування делегації на підприємстві та неможливість провести ретельні переговори, згаданий візит викликає сподівання на поглиблення співпраці з поважними китайськими інвесторами, на нові візити і зустрічі на благо білоцерківського підприємства та його колективу.