м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіаційний комплекс Білої Церкви отримав нагороду кращого суб'єкта господарювання комунального сектору економіки

05.09.2017

  До Дня підприємця Агенція стратегічного розвитку організувала проведення бізнес-сніданку для підприємців Білої Церкви, що відбувся 5 вересня 2017 року. Це вже другий потужний захід Агенції спільно з Білоцерківською міською радою та за підтримки фонду K.Fund, який спрямований на налагодження активної співпраці між підприємствами міста та його активними мешканцями, впровадження кластерної ініціативи в різних галузях, а також розширення можливостей для розвитку соціального підприємництва та індустріальних парків Білої Церкви.

 

  Ключовою подією бізнес-сніданку стала відзнака міською владою найбільш успішних підприємств міста.

 

  Серед нагороджених - директор комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" Кандауров Сергій Миколайович, який отримав подяку від міського голови в номінації "Кращий суб'єкт господарювання комунального сектору економіки".

 

    Виступаючи перед учасниками заходу, Сергій Кандауров подякував усім присутнім, що нарешті місто помітило авіацію.

 

  "Дана відзнака - важливе визнання діяльності нашого підприємства, - каже директор КП "БВАК". - Нині понад 54 підприємців малого та середнього бізнесу успішно здійснюють виробничу діяльність на території Авіакомплексу. Ми працюємо для них, забезпечуючи всіма необхідними умовами".

 

 Також Сергій Кандауров запевнив, що аеропорту в Білій Церкві бути. За його словами, підприємці та громада міста повинні активніше вимагати від міської влади щорічно вкладати кошти в розвиток авіаційної галузі. По-перше, це нові робочі місця. По-друге, це стане додатковим поштовхом у розвитку кластерів, про які говорили на бізнес-сніданку. По-третє, створення аеропорту стане рушійною силою прогресу підприємництва в Білій Церкві.

 

  Безсумнівно, діяльність Агенції стратегічного розвитку та фонду K.Fund суттєво помітна та дає надію на перспективність. Наразі ці структури виступають місточком між підприємствами, створюючи для них взаємовигідні умови співпраці та запроваджуючи нові технології розвитку підприємництва, а не суперництва.

 На думку керівника КП "БВАК", ще одним вагомим внеском Агенції стратегічного розвитку є адаптація європейських методів підходу до осучаснення ведення підприємницької діяльності в Білій Церкві та відкриття освітньо-практичних майданчиків для бізнес-ідей молодих підприємців. 

Фото Романа Наумова