м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіаційний комплекс бореться з діяльністю недобросовісних підприємців

11.11.2016

 

   КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" працює за аналогом індустріального парку. Підприємство намагається забезпечити якісну співпрацю з усіма орендарями та власниками приміщень на території проммайданчика.

   Впродовж останніх кількох місяців КП "БВАК" намагається вирішити проблемну ситуацію, що склалася з ГО "Миротворець", ФОП Васильєва В.І. та ТОВ "Інтернафта".

   З метою отримання прибутку ФОП Васильєва здала в оренду ГО "Миротворець" приміщення під екологічно небезпечне виробництво зі сортування і переупаковування паливно-мастильних матеріалів. Воно розташоване в межах промислового майданчика Авіаційного комплексу поруч з літаковими ангарами та стоянкою для технічного обслуговування повітряних суден. Також неподалік за парканом вже знаходиться житловий масив Гайок.

   Розуміючи, що дане виробництво становить екологічну, техногенну та пожежну небезпеки, керівництво КП "БВАК" звернулось до ФОП Васильєва та ГО "Миротворець" знайти інші місця під ведення такої діяльності. На що вони пообіцяли позбутися діжок з паливно-мастильними речовинами.

   На сьогоднішній день обіцянки усунути потенційну небезпеку залишились тільки на словах. Попри те, що невелика кількість цих діжок все-таки була переміщена на територію ТОВ "Інтернафта", що лише частково зняло небезпеку, але це не вирішило суті питання. Адже ТОВ "Інтенафта" також знаходиться на території проммайданчика Авіаційного комплексу на певній відстані від місць технічного обслуговування повітряних суден.

   Враховуючи порушення правил пожежної безпеки, КП "БВАК" звернулось до Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС України з проханням провести перевірку території ТОВ "Інтернафта" та ФОП Васильєва. На жаль, керівництво держслужби відмовилось у здійсненні позапланового заходу, посилаючись на відсутність заявки суб'єкта господарювання. 

   КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" сподівається на відповідальність ГО "Миротворець" , ФОП Васильєва В.І., ТОВ "Інтернафта" та державних органів у недопущенні екологічної та пожежної загроз, що можуть призвести до непередбачуваних ситуацій у Білій Церкві.