м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіаційний комплекс та Агенція стратегічного розвитку підписали договір про співпрацю

02.12.2016

   Директор КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" Сергій Кандауров і директор КП "Агенція стратегічного розвитку" Назарій Атаманчук першого грудня підписали генеральний договір про співробітництво.

   Прагнучи поглибити співпрацю, а також сприяти залученню інвестиційних та інших ресурсів в економічну, авіаційну, соціальну та туристичну галузі Білої Церкви сторони дійшли згоди про системний обмін інформацією, розроблення спільного плану дій з розвитку аеродрому "Біла Церква", реалізацію соціальних та громадських ініціатив тощо.

   Також важливим напрямом співпраці стане залучення міжнародних проектів та іноземних пропозицій, що стосуватимуться інвестиційної привабливості міста, включаючи можливість розвитку аеродрому "Біла Церква" до рівня аеропорту. 

 

   Разом з цим, під час зустрічі керівники комунальних підприємств обговорили й інші важливі питання подальшої партнерської співпраці, зокрема:  

  - Ліквідація інформаційного вакууму навколо КП "БВАК" та аеродрому;

- Актуалізація проблем Авіаційного комплексу в переліку проблематичних питань м. Біла Церква;

- Визначення найближчих цілей та подальших кроків співпраці, а саме: підготовка і прийняття Програми розвитку аеродрому "Біла Церква", створення бази перспективних об'єктів комунальної власності, що належать КП "БВАК", з метою залучення інвестицій та створення виробництва тощо.

 

   "Дуже приємно, що між нашими підприємствами, засновниками яких є громада Білої Церкви, склалися гарні партнерські стосунки, і сьогодні ми виводимо нашу співпрацю на системний якісно-новий рівень. Для нас важливо відродити авіаційну галузь у місті, дати нові можливості й перспективи аеродрому "Біла Церква". Також ми прагнемо максимально залучити органи місцевого самоврядування, виконавчу владу, громадськість, міжнародні організації до стратегічної взаємодії, наслідком чого стане повноцінне функціонування Міжнародного аеропорту в Білій Церкві," - сказав директор КП "БВАК" Сергій Кандауров.

   У зустрічі також взяли участь заступник директора з маркетингу та зовнішньоекономічної діяльності КП "БВАК" Володимир Ганжа та заступник директора "Агенції стратегічного розвитку" Оксана Сахарова. 

 

   Сподіваємось на продуктивну співпрацю та результативність!