м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіаційний комплекс відкритий перед молодими лідерами, які прагнуть змінювати країну

18.10.2019

  Сьогодні світ відкритий перед молоддю. Якщо учень/учениця старших класів ще не визначились з подальшою професією, а прийшов час обирати вуз, то нині це вже не проблема, а можливість краще пізнати себе. Українська академія лідерства, що вже п'ять років успішно діє на загальнонаціональному рівні, запозичила ідею ізраїльських колег з впровадження освітніх програм, які покликані допомогти молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

 

  У такому навчальному закладі виховується майбутня еліта України, яка прагнутиме своєю працею змінювати країну та світ, творитиме нові можливості для розвитку держави. Тож у рамках проведення експедиції з інформаційної компанії та ознайомлення з містом Біла Церква студенти Української академії лідерства (УАЛ) відвідали з екскурсійною програмою КП БМР "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс". Впродовж півтори години понад 40 молодих амбіційних лідерів активно цікавились розвитком авіаційної галузі підприємства, технічними характеристиками аеродрому "Біла Церква", базою з технічного обслуговування повітряних суден, а також дискутували про перспективи підприємства вийти на міжнародний рівень. Екскурсію для студентів УАЛ традиційно провів заступник директора з авіаційної діяльності КП БМР "БВАК" Олександр Пасічник.

 

  За словами ментора з експедицій київського осередку Української академії лідерства Дмитра Сиротюка, під час таких екскурсій ставиться ціль дослідити певні інституції, які займаються державотворенням, розвитком підприємництва, українською ідентичністю, і тим самим впливають на розвиток України й місцевих громад.

  "Дане підприємство є дуже гарний приклад розвитку підприємництва, а також як інституції, що унікальна в своєму роді. КП "БВАК", маючи таку базу для ремонту авіаційної техніки, здатне вийти на загальнодержавний рівень з діяльності авіапрому та проводити комунікації між містами. Нині не обов'язково, щоб всі авіашляхи проходили через Київ. Завдяки таким проектам ми маємо майбутнє української авіації, розуміючи роль країни в формуванні авіаційної політики," - зазначив Дмитро Сиротюк.

 

  На його думку, проведення подібних екскурсій для молоді мають бути максимально відкритими та часто проводитись для випускників шкіл, аби вони мали можливість розуміти, як працюють такі складні та професійні підприємства, тим самим усвідомлюючи любов до авіаційного напрямку.

 

  На завершення екскурсії молоді лідери висловили власне бачення розвитку КП "БВАК", побажавши підприємству стрімкого зростання та знайти свою нішу на вітчизняному авіаринку, тим самим позитивно вплинувши на якісні зміни в життєдіяльності громади міста.