м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіаційний комплекс відсвяткував День міста участю в святковій Дефіляді, показовими польотами малої авіації, відкриттям фотовиставки та конкурсами

18.09.2017

  Цього року Біла Церква відзначила 985-річний ювілей масштабним святкуванням. Серед головних подій - міська святкова Дефіляда - парад, що об'єднує підприємства, підприємців, комунальні служби та простих містян.

 

  Аби презентувати в креативному форматі чи брендовому стилі своє підприємство, понад 500 учасників взяли участь у цьому неймовірно красивому дійстві.

 

  Одними з перших у колоні йшло комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс", що вже вдруге активно долучається до святкування Дня міста.

 

  Головний задум КП "БВАК" показати містянам перспективу розвитку авіаційної галузі в Білій Церкві через створення міжнародного аеропорту. Підсилили дане сприйняття стюардеси та авіапрацівники у спецодязі, а також трудовий колектив, тримаючи в руках повітряні кульки у вигляді різноманітної авіаційної техніки.

 

  До того ж, колона Авіакомплексу символічно демонструвала зміну поколінь: авіатори йшли поруч з вихованцями Станції юних техніків, які тримали власноруч змодельовані літаки.

 

  Оплесками, посмішками та захопленнями зустрічали білоцерківці та гості міста учасників КП "БВАК".

 

  Але це був не єдиний сюрприз до Дня міста від авіаторів. Родзинкою Дефіляди стало виконання пілотами білоцерківського аероклубу «Пілот» авіаційних показових польотів на літаках: «Бичкрафт-мушкетер», «Piper 28», «Cessna 172», «Aquila », «Ан-2» та гвинтокрилом «Ка-26».