м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Авіаспеціалісти Білої Церкви проводять технічне обслуговування літаків різних українських авіакомпаній

02.02.2018

  Днями Білоцерківський аеродром прийняв на планове технічне обслуговування транспортний літак Ан-12 української авіакомпанії "Cavok Air".

 

  Відомо, що літак надовго в Білій Церкві не затримається, оскільки прилетів лише на малу форму техобслуговування. Тож вже в найближчий час він знову підніметься в повітря, аби виконувати закордонні вантажні авіаперевезення.

 

   Слід зазначити, що нині на базі КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" на ТОіР знаходяться чотири літаки Ан-12 авіакомпаній "Cavok Air", "Україна-Аероальянс",  "Jupiter Jet" (Казахстан), "Ruby Star" (Білорусія), а також два Іл-76 авіакомпаній "Turkmenistan Airlines" та "Южмашавіа".

 

  Зауважимо, завдяки тому, що КП "БВАК" постійно підтримує аеродром "Біла Церква" в належному робочому стані, який в свою чергу забезпечує активний рух повітряних суден, роботу малої авіації аероклубу "Пілот" та двох авіашкіл, це дає можливість місту розвивати авіаційну галузь, створювати робочі міста, а також наповнювати бюджет за рахунок сплати податків від ведення авіаційної діяльності тощо.