м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Білоруська авіакомпанія "Ruby Star" обирає Білу Церкву як надійного авіапартнера

30.10.2017

  Як уже раніше зазначалось, на базі комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" здійснюється технічне обслуговування повітряних суден не лише українських авіакомпаній, а й з багатьох інших країн близького та дальнього зарубіжжя.

 

  Так, наприкінці минулого тижня на аеродром "Біла Церква" прилетів білоруський транспортний літак Ан-12 з метою виконання регламентних робіт з продовження льотного ресурсу.

 

  Маршрут даного повітряного судна пролягав зі столиці Азербайджану Баку через північну частину Туреччини до аеропорту "Бориспіль". Після проходження двогодинних процедур з розмитнення літака, вже опівдні "залізний птах" розправив крила над Білою Церквою.

 

  Варто зазначити, що це не перше повітряне судно білоруської авіакомпанії "Ruby Star", яке прилетіло в місто на технічне обслуговування в рамках плідної співпраці між авіапідприємствами.

 

  У свій час цей літак Ан-12 здійснював численні польоти під прапором української авіакомпанії "Шовковий шлях", яка була дочірньою компанією в Азербайджані. Тож співпраця в авіагалузі широко розповсюджене явище, особливо між країнами СНД, пов'язаних тісними економічними зв'язками.  

 

  У жовтні аеродром "Біла Церква" відзначився пожвавленням авіаційних операцій, зокрема найбільші авіакомпанії "Cavok Air", "Україна-Аероальянс", "Turkmenistan airline", "Ruby Star", які на постійній основі обслуговують свій повітряний парк на базі КП "БВАК", засвітились у Білій Церкві.