м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Чи є в Білій Церкві подібні підприємства, які аналогічно до "БВАК" проводять потужну кампанію з профорієнтації молоді?

25.06.2019

  Нас запитують, навіщо КП БМР "БВАК" такі екскурсії та яка від цього користь підприємству. На жаль, мало хто розуміє, що нинішня молодь потребує реалістичної картинки з розумінням як функціонує навколишній світ. Часто випускники шкіл не мають достатнього уявлення про низку технічних професій, які можуть бути їм цікавими та давати в майбутньому гарну можливість для самореалізації.

 

  Враховуючи, що в Білій Церкві авіаційна галузь має 90-річну історію, тут виросло і працювало не одне покоління високо професійних авіаційних технарів, а сьогодні з'явилась ще одна гарна можливість розбудувати на базі аеродрому потужний мультимодальний транспортний вузол, тож питання кадрового потенціалу є вкрай важливим сегментом для Авіакомплексу. І в цьому значна заслуга нинішнього директора підприємства Сергія Кандаурова.  

 

  Вже понад три роки поспіль паралельно з основними видами діяльності КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" займається, як соціально відповідальне підприємство, профорієнтацією молоді.

 

  Впродовж весни та першого місяця літніх канікул цього року на території Авіаційного комплексу з екскурсійною програмою побувала значна кількість школярів міста та з прилеглих населених пунктів.

 

  Кожна екскурсія - це нові слухачі, цікаві співбесідники та талановиті діти. Після такої зустрічі учні завжди залишаються в захоплені від побаченого та почутого, а для декого - це стає першим кроком на шляху вибору майбутньої професії.

 

  Комунальне підприємство постійно відкриває двері й для відвідувачів з різних  куточків України. Так, нещодавно учні ІІ-го загону пришкільного табору денного перебування Білоцерківської гімназії №2, які приїхали з Попаснянського району Луганської області також мали чудову нагоду відвідати КП БМР "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс".

 

  Надзвичайно цікава екскурсія для молоді проходила по літаковим ангарам авіапідприємств, де здійснюється технічне обслуговування повітряних суден, на аеродромі "Біла Церква" та в аероклубі "Пілот". Крім того, школярі мали чудову можливість спостерігати за тренуванням пілотів Національної збірної України з вищого пілотажу.  

 

  КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" висловлює подяку управлінню освіти та науки Білоцерківської міської ради за сприяння в організації профорієнтаційних екскурсій та висловлює сподівання на подальшу співпрацю у новому навчальному році.