м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

День Святого Миколая - свято добрих справ

19.12.2018

  Найдобріше та найсвітліше свято День Святого Миколая приносить дітлахам неабияку радість. Адже здійснюються їхні мрії та все навколо виглядає так чарівно.

 

  Напередодні Дня Святого Миколая директор комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" Сергій Кандауров та менеджер з розвитку бізнесу групи компаній "Zammler" Лариса Мельничук завітали до учнів БНВО "Звитяга" та дошкільнят дитячого садочка №13 "Пілот", що знаходяться в мікрорайоні Гайок м. Біла Церква. Вибір цих закладів був не випадковим, оскільки протягом останніх десятиліть вони є підшефними навчальними закладами Авіаційного комплексу.

 

  День Святого Миколая - найбільш очікуване свято серед хлопчиків і дівчаток. На превеликий жаль, нині є значна кількість дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. Мова йде про соціально-незахищену категорію (багатодітні та малозабезпечені сім'ї, напівсироти, інваліди, діти учасників АТО, переселенці та ін.). Аби такій малечі підняти святковий настрій, надихнути на добре навчання, підтримати, а головне розповісти про чудеса, керівництво Авіаційного комплексу спільно з представниками групи компаній "Заммлер" зустрілися зі школярами БНВО "Звитяга".

 

   Для учнів 1-9 класів Лариса Мельничук провела інтерактивні ігри на тему, чи знають допитливі розумники що таке логістика і як вона працює у світі. Діти з радістю відповідали на запитання, після чого за свої старання отримали солодкі подарунки. А для старшокласників така гра стала ще й профорієнтаційною. За словами директора КП "БВАК" Сергія Кандаурова, в найближчому майбутньому на базі аеродрому "Біла Церква" функціонуватиме великий логістичний центр з перевезення авіаційним транспортом вантажів. Тож високопрофесійні кадри у сфері авіації та логістиці незабаром будуть затребувані в місті.

  Під час зустрічі директор БНВО "Звитяга" Олена Гандрабура щиро подякувала гостям за такі подарунки та зазначила, що понад 90 дітей, які є малозабезпеченими, сиротами, напівсиротами, інвалідами, без батьківської опіки та учасників АТО, залишились в захваті від дійства. Раніше про школярів одного з найвіддаленіших мікрорайонів Білої Церкви мало хто згадував.

 

  З нетерпінням чекали солодких подарунків і дошкільнята дитячого садочку №13 "Пілот". Сергій Кандауров та Лариса Мельничук привітали дітлахів зі святом Святого Миколая, побажавши радості, добра, здійснення мрій, любові від близьких і рідних.

  Завідувач дошкільного закладу "Пілот" Тетяна Дзіговська зауважила: "Наближення новорічних свят завжди несуть з собою дива та чари. Діти дуже очікують на зимові свята та подарунки. Напередодні таких днів хочеться  реалізувати їхні мрії. Ми вдячні за небайдужість наших гостей, особливо до малечі соціально-пільгової категорії, які ще більше очікують цих свят та  потребують тепла, уваги та подарунків".

 

   За словами Business Development Manager компанії "Zammler" Лариси Мельничук, Zammler Group - соціально відповідальна компанія. Подібні заходи та акції добра вони проводять систематично для дітей, які знаходяться в складних життєвих обставинах та мають проблеми зі здоров'ям. Також велику роботу логістична компанія проводить із профорієнтації молоді з метою популяризації професії логіста.