м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Депутати міської ради визнали роботу КП "БВАК" задовільною та не знайшли суттєвих порушень у діяльності підприємства

23.05.2017

  З  17 березня по 4 квітня 2017 року депутатська комісія Білоцерківської міської ради проводила  перевірку комунального підприємства «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс» за останній рік.

 

  Комісія, яка працювала у складі 17 депутатів БМР та представників управління комунальної власності, провела аналіз основних видів діяльності, витрат комунального підприємства, ефективності роботи керівництва, штатного розпису та ін.

 

  У ході перевірки депутати міської ради не виявили жодних суттєвих порушень, зловживань чи невідповідностей на Авіаційному комплексі.

 

  Комісія визнала роботу директора КП "БВАК" задовільною та надала низку рекомендацій щодо подальшої діяльності комунального підприємства Білої Церкви.

 

 Звіт тимчасової контрольної комісії Білоцерківської міської ради з питань перевірки комунальних підприємств, бюджетних установ та організацій територіальної громади міста Білої Церкви та інших суб'єктів господарювання, в статутних капіталах яких є частка майна територіальної громади міста оприлюднений на сайті БМР http://bc-rada.gov.ua/node/7067