м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Депутати прийняли компромісне рішення, аби не заблокувати роботу КП "БВАК"

09.02.2017

  Впродовж останнього місяця серед депутатського корпусу точилось багато розмов і дискусій навколо проекту рішення міської ради про позбавлення права комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" самостійно здавати в оренду приміщення, які знаходяться на його балансоутримуванні.

 

  З даного приводу навіть відбулось 8 лютого спільне засідання двох профільних комісій з заслуховування звіту директора підприємства Сергія Кандаурова. Врешті-решт депутати отримали на свої запитання вичерпну інформацію з усіма розрахунками, детальними звітами та планами робіт на 2017 рік.  

 

  У четвер, 9 лютого, відбулась позачергова сесія Білоцерківської міської ради, на порядок денний якої виносилось рішення "Про використання орендної плати та плати за суборенду об'єктів міської комунальної власності". В результаті обговорення депутати прийняли спільне рішення продовжити ще на три місяці поточного року дозвіл КП "БВАК" спрямовувати надходження від оренди власних нежитлових приміщень  на відновлення комунального майна та поповнення обігових коштів.

 

  До того ж, постійна комісія з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації має здійснити перевірку Авіаційного комплексу, вивчити ситуацію на підприємстві та винести на розгляд чергової сесії міської ради, що відбудеться наприкінці березня цього року, свої пропозиції стосовно доцільності збереження за КП "БВАК" статусу орендодавця.

 

  Колектив та профспілковий комітет КП "БВАК" висловлює вдячність депутатам міської ради, які прислухались до їх думки, та прийняли хоч і тимчасове, але таке важливе рішення як для повноцінного функціонування Авіапідприємства, так і самих мешканців міста.