м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Державна авіакомпанія "Южмашавіа" обслуговує літаки ІЛ-76 у Білій Церкві

21.10.2016

Військово-вантажний літак Іл-76 провідної державної авіаційної компанії України "Южмашавіа" здійснив 20 жовтня захоплюючу посадку на аеродромі "Біла Церква".

 Один раз на рік при вичерпуванні свого ресурсу цей літак прилітає в наше місто для проходження регламентних робіт. Усі необхідні заходи з забезпечення безпечної посадки та буксирування повітряного судна в ангар здійснює комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс".

 Державна транспортна авіакомпанія "Южмашавіа" вже протягом десятиліть обирає КП "БВАК" як надійного партнера, перевагами якого є аеродром класу В, доступність цінової політики та якість надання технічного обслуговування літаків ремонтним підприємством.

 


Довідка: військово-транспортний літак Іл-76 призначений для транспортування і десантування особового складу, техніки і вантажів різного призначення. Є першим в історії СРСР військово-транспортним літаком з турбореактивними двигунами.

Літак призначений для експлуатації з бетонних та ґрунтових аеродромів з характеристиками міцності не нижче 0,6 Мпа і здатний доставляти вантажі максимальною масою 28-60 тонн на відстань 3600-4200 км з крейсерською швидкістю 750—800 км/год (максимальна маса вантажу, що перевозиться, і дальність польоту залежить від модифікації).

 

Більше фото можна переглянути за посиланням