м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Державне підприємство "Южмашавіа" вже багато років обирає Білу Церкву як надійного партнера в обслуговуванні повітряного флоту

31.07.2018

  Зберегти та примножити динаміку розвитку авіаринку здатен аеродром "Біла Церква", що є власністю білоцерківської громади. Щодня значна кількість висококваліфікованих працівників авіаційної галузі своєю клопіткою роботою здійснює виробничу діяльність з подовження льотного ресурсу літаків вітчизняних та іноземних авіакомпаній. Саме на базі комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" в унікальних ангарах понад 15 років базуються та надають свої послуги організації з технічного обслуговування і ремонту повітряних суден, які прилітають сюди з понад 10 країн світу.

 

  У тім, значний сегмент у розвитку підгалузі ТОіР цивільної авіації належить українським авіакомпаніям. Так, державне підприємство "Южмашавіа" вже багато років обирає Білу Церкву як надійного партнера в обслуговуванні повітряного флоту. Опівдні 31 липня на аеродромі "Біла Церква" здійснив посадку літак Іл-76 даної авіакомпанії з метою проходження техобслуговування. Повітряне судно прилетіло зранку з Республіки Молдова, здійснивши проміжну зупинку в аеропорту "Гостомель" для проходження митних та прикордонних процедур.

  КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" сподівається, що у разі відкриття міжнародного пункту пропуску через державний кордон безпосередньо на аеродромі "Біла Церква" українські та іноземні авіакомпанії матимуть можливість збільшити авіаційну активність в частині користування послугами КП "БВАК".

 

  Крім того, на аеродромі "Біла Церква" системно проводиться випробування двигунів літаків після проведення техобслуговування. Наприклад, як це відбувалось сьогодні на літаку Ан-12 авіакомпанії "Україна-Аероальянс".