м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Динаміка роботи аеродрому "Біла Церква" зросла практично на 50%

03.12.2018

  У цьому році аеродром "Біла Церква" має гарні показники зі збільшення кількості зліт-посадок повітряних суден, що прилітають для проходження технічного обслуговування на базі КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс".  

 

  Наприкінці минулого тижня транспортний літак Іл-76 авіакомпанії "Южмашавіа" традиційно завітав на летовище міста після здійснення низки закордонних рейсів з перевезення вантажів. Вже за кілька місяців роботи білоцерківських авіаторів цей красивий і надійний залізний "птах" знову стане на крило, продовживши успішно мандрувати світом.

 

  Після технічного обслуговування інший літак Ан-12 авіакомпанії "Cavok Air" цього дня ж здійснив виліт з аеродрому "Біла Церква" до міжнародного аеропорту "Гостомель".

  Аеродромно-технічне, медичне, протипожежне забезпечення, а також авіаційна безпека зі сторони КП "БВАК" були надані в повному обсязі згідно з нормативними документами, що забезпечують безпеку польотів у районі аеродрому "Біла Церква".

 

  Нагадаємо, що виліт Ан-12 став 67-ю авіаційною операцією на аеродромі цього року. Ця цифра практично на 50% перевищує загальну кількість аналогічних операцій в попередні роки.

  

  На цьому тижні заплановано ще кілька зліт-посадок транспортних літаків на аеродромі, не враховуючи щоденні тренування та польоти малої авіації.