м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Для Авіакомплексу Білої Церкви березень виявився вдалим на авіаційні події

28.03.2017

  Підбиваючи підсумки авіаційної діяльності КП "БВАК" за березень 2017 року, з впевненістю можна констатувати, що цей місяць, на відміну від попереднього, виявився плідним та насиченим на польоти повітряних суден на аеродромі "Біла Церква". Загалом, впродовж березня було здійснено 6 зліт-посадок літаків типу Ан-12 та чотири дії з рухом гелікоптерів Мі-2.

 

         Так, сьогодні, 28 березня, літак Ан-12 української авіакомпанії "Cavok Air" здійснив черговий виліт з білоцерківського аеродрому. На базі КП "БВАК" повітряне судно проходило технічне обслуговування. Традиційно літак вирушив за маршрутом "Біла Церква-Вінниця".

 

         За словами заступника директора по авіаційній діяльності КП "БВАК" Олександра Пасічника, до кінця поточного тижня очікується приліт ще одного літака Ан-12 цієї авіакомпанії у м. Біла Церква на виконання ТО. Комунальне підприємство посилено працює над нарощуванням можливостей залучення інших авіакомпаній, оскільки аеродром спроможний приймати значно більшу кількість повітряних суден не лише для техобслуговування, а і як майданчик для базування авіакомпаній.