м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Допомогти армії: Білоцерківський авіакомплекс передав у зону АТО акумуляторні батареї

24.04.2018

  За чотири роки проведення АТО на сході України допомога армії не втрачає актуальності. У цей складний період українське суспільство має бути єдиним у прагненні зберегти державну цілісність, а тому підтримка наших захисників на передових позиціях є невід'ємною ланкою національної свідомості.

 

  Нещодавно до керівництва комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" звернулись військовослужбовці окремого Білоцерківського зенітно-ракетного полку (1129 ЗРП, в/ч А1232), що перебуває у складі Сухопутних військ України та дислокується в місті Біла Церква, з проханням допомогти в придбанні номерних акумуляторних батарей.

 

  Розуміючи важливість надання такої допомоги, директор КП "БВАК" Сергій Кандауров особисто зустрівся з керівним складом в/ч А1232, аби висловити слова підтримки ЗСУ та передати на баланс частину номерних акумуляторних батарей, а саме: СТ-90 (3 шт.) та  СТ-190 (1 шт.).

 

  Зі свого боку начальник автомобільної служби в/ч А1232 капітан Дмитро Добронравов подякував комунальному підприємству за допомогу, зазначивши: "Ці акумулятори найближчим часом будуть передані нашим підрозділам в зону АТО для забезпечення бойових машин. Наш обов'язок захищати Україну і ми вас не підведемо".