м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Дорогі білоцерківці та гості міста!

09.09.2016
Дорогі білоцерківці та гості міста!
Щиро вітаю вас із 984-ю річницею заснування славної Білої Церкви!
Наше місто пишається багатовіковою історією, сповненою визначними подіями та особистостями. Ярослав Мудрий подарував нам не лише чудове місце з вигідним географічним розташуванням на річці Рось, а й заклав фундамент створення культурного та духовного центру Київщини. І його мудрість навіть через сотні років передається жителям міста у шанобливому ставленні до Білої Церкви.
Безцінний досвід, визначні пам'ятки архітектури, люди, промисловість, національний колорит, дружелюбність - ось, що відрізняє Білу Церкву з-поміж сотні інших міст в Україні та світі. Місто унікальне ще й тим, що розташоване на перехресті трьох шляхів: залізничному, транспортному та повітряному.
 
Від імені всього колективу комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" вітаю білоцерківців з Днем міста. Нехай ці три шляхи будуть для містян щасливими і продуктивними, та приноситимуть лише добробут і процвітання.
Бажаємо Білій Церкві та її мешканцям згуртованості, єдності, благополуччя, родинного затишку та миру. Нехай кожен день дарує усім нам радість і задоволення від комфортного та душевного проживання у нашому спільному домі - Білій Церкві.
Квітни, розвивайся і злітай до нових вершин, наше рідне місто!
Зі святом!
З найкращими побажаннями
Сергій Кандауров
Директор КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс"