м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Головним майданчиком для технічного обслуговування літаків Ан-12 залишається Біла Церква

22.11.2016

Початок робочого тижня ознаменувався для КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" прилітом нового літака Ан-12 на аеродром "Біла Церква" для проходження технічного обслуговування.

         Усі фахівці аеродромної служби, відділу польотно-інформаційного обслуговування, відділу зв'язку, метеорологічної групи, служби аварійно-рятувального та протипожежного забезпечення, служби авіаційної безпеки КП "БВАК" забезпечили якісну та надійну посадку Ан-12 української авіакомпанії "Cavok Air" на летовищі. У Білу Церкву літак прилетів на замовлення авіаремонтного підприємства ТОВ "Авіазар" для проведення на ньому низки доопрацювань, що виконуватимуться паралельно з технічним обслуговуванням.

         За словами заступника директора з авіаційної діяльності КП "БВАК" Олександра Пасічника, нині стоянки в двох корпусах ангарного типу повністю заповнені повітряними суднами. Зокрема, в першому ангарі стоять чотири літаки Ан-12, на яких ПрАТ "Авіакомпанія Україна-Аероальянс" проводить технічні роботи, в іншому корпусі - Іл-76 державної авіакомпанії "Южмашавіа", а ще один Іл-76 розташований біля корпусу.

         "На сьогоднішній день авіаремонтні підприємства та аеродром "Біла Церква" користуються значним попитом. Ми змушені поки що розмістити Ан-12 авіакомпанії "Cavok Air" на відкритому майданчику для технічного обслуговування. Як тільки вивільниться місце в ангарах, ми відбуксируємо його туди, де високопрофесійні спеціалісти проведуть на ньому всі необхідні роботи з ремонту, техобслуговування та продовження льотного ресурсу," - зауважив Олександр Миколайович.

Більше фото можна переглянути за посиланням