м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Громадське обговорення проекту Програми модернізації аеродрому "Біла Церква"

18.09.2018

 

Шановні жителі Білої Церкви!

 

  Запрошуємо на громадське обговорення проекту Програми модернізації аеродрому "Біла Церква" комунального підприємства Білоцерківської міської ради "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" на 2018-2021рр. та етапність її фінансування. 

 

Дата:

  21 вересня 2018 року об 11:00 год. у великій залі виконавчого комітету Білоцерківської міської ради (вул. Ярослава Мудрого, 15) відбудеться громадське обговорення проекту Програми модернізації аеродрому "Біла Церква" КП БМР "БВАК" на 2018-2021рр. та етапність її фінансування.

 

  Захід проводиться за ініціативи директора КП БМР "БВАК" Сергія Кандаурова у співпраці з КП БМР "Агенція стратегічного розвитку".

 

  Головною метою заходу є: конструктивне обговорення перспектив розвитку аеродрому "Біла Церква" згідно проекту Програми модернізації летовища на 2018-2021 роки, джерела та обсяги її фінансування, визначення основних завдань, цілей, можливостей підприємства, а також напрацювання пропозицій з вирішення деяких проблемних питань.

 

Теми заходу:

-  Громадське обговорення проекту Програми модернізації аеродрому "Біла Церква" на 2018-2021рр.;

- Які перспективи очікують на аеропорт "Біла Церква" у системі державної інфраструктури.

- Які переваги для Білої Церкви створить аеропорт у разі успішної реалізації даного проекту.

 

   За результатами зустрічі  будуть розглянуті та враховані пропозиції і зауваження від громадського сектору щодо проекту Програми з подальшим винесенням даного документу на розгляд чергової сесії міської ради.

 

  Запрошуємо громадських активістів, представників громадських організацій, ЗМІ та всіх бажаючих долучитися до спільного обговорення можливостей створення Міжнародного аеропорту "Біла Церква".

 

            Адреса проведення зустрічі: м. Біла Церква, велика зала виконавчого комітету Білоцерківської міської ради (вул. Я. Мудрого, 15)

            Контактний телефон: (0456) 34 45 92 

            e-mail:  bvak@ukr.net

            Вхід вільний