м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Інститут ІСАО підтвердив сертифікацію працівників служби авіаційної безпеки Білоцерківського Авікомплексу

15.02.2017

  Перший етап з проходження сертифікації Служби авіаційної безпеки КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" розпочався з успішного складання екзаменів працівників даного напрямку роботи.

 

  Впродовж чотирьох днів з 23 по 26 січня 2017р. кращі викладачі Європейського регіонального навчального центру ІКАО по авіаційній безпеці проводили лекційні та практичні заняття для співробітників САБ, результатом чого стало отримання ними Сертифікатів, зокрема:

- 4 працівники успішно закінчили національний курс "Авіаційна безпека для персоналу, який здійснює патрулювання та охорону об'єктів цивільної авіації" для реалізації Стандартів ІКАО і положень Державної програми по авіаційній безпеці України;

 

- 19 працівників пройшли курс перепідготовки по авіаційній безпеці для персоналу, який здійснює патрулювання та охорону об'єктів цивільної авіації для реалізації Стандартів ІКАО і положень Державної програми по авіаційній безпеці України.

 

 Під час вручення сертифікатів директор Інституту ІКАО Галина Суслова відзначила високий рівень освіченості, фаховості та підготовки усього колективу САБ КП "БВАК". Усі співробітники без винятку відмінно склали екзамени, чим продовжили на три роки кваліфікаційний допуск у сфері авіабезпеки згідно з Державною програмою по авіаційній безпеці України. Також Галина Суслова подякувала керівництву КП "БВАК" за високий рівень організації навчального процесу та вдало підібраний колектив, який завзято виконує свої професійні обов'язки.

 

Урочисто вручаючи сертифікати, заступник директора з авіаційної безпеки КП "БВАК" Володимир Старинко відзначив кращих працівників САБ:

 

1. Гриняк Петро Олександрович - начальник варти №1.

2. Собченко Олександр Петрович - начальник варти №3.

3. Рудько Олександр Миколайович - старший охоронець варти №1.

4. Безпалий Валентин Васильович - старший охоронець варти №3.

5. Терьохін Микола Володимирович - охоронець варти №2.

6. Котов Олександр Іванович - охоронець варти №3.

7. Забіло Ігор Аркадійович - охоронець варти №4.

8. Володько Ігор Михайлович - охоронець варти №4.

 

 Вітаємо колектив САБ з вдалим підтвердженням сертифікації та бажаємо їм й надалі залишатися гарним взірцем високого професіоналізму в сфері авіаційної безпеки України.