м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Як здійснюється процес керування польотом Ан-12 з аеродрому "Біла Церква" вперше показало КП "БВАК"

10.08.2017

   Впродовж тривалого часу Авіаційний комплекс постійно інформує про зліт-посадки повітряних суден, що прилітають на аеродром "Біла Церква" з метою проходження технічного обслуговування.

 

  Сьогодні комунальне підприємство вирішило урізноманітнити дану інформацію задля глибшого розуміння жителів міста та країни загалом, як проходить цей процес, але з іншої - більш технічно-практичної сторони.

 

  У відеосюжеті начальник відділу АПІО (AFIS) Володимир Єгорович Сорокожердєв, маючи за плечима десятирічний досвід роботи та сотні посаджених літаків на аеродромі, здійснює польотно-інформаційне обслуговування польоту вантажно-транспортного літака Ан-12 з пункту АПІО.

 

 Повітряне судно, що належить українській авіакомпанії "Cavok Air" здійснило 9 серпня 2017р. виліт з місцевого аеродрому за маршрутом "Біла Церква-Вінниця"  після проходження технічного обслуговування на базі КП "БВАК".

 

 Варто зазначити, що для забезпечення успішної зліт-посадки будь-якого літака з білоцерківського аеродрому залучається значна кількість висококваліфікованих спеціалістів з різних служб: відділ аеродромного польотно-інформаційного обслуговування (AFIS), оперативна група метеорологічного обслуговування польотів повітряних суден, аеродромна служба, служба аварійно-рятувального та протипожежного забезпечення, служба авіаційної безпеки та інші. Також авіаційні операції завжди здійснюються під пильним контролем профільних заступників директора КП "БВАК".

 

 Тож про важливість роботи кожного з зазначених працівників Авіаційного комплексу годі й розповідати. Адже саме від злагодженості всіх структур, професійного та якісного підходу до виконання службових обов'язків залежить безпека польотів, що дає нам право пишатись авіацією, котра вважається світовим рекордсменом серед над надійніших видів транспорту, в т. ч. і в Білій Церкві.       

 

PS.  Просимо вибачення за недостатньо професійну відеозйомку