м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" відкрите до публічного діалогу

28.02.2019

 

  Враховуючи, що нині офіційно триває виборча кампанія з чергових виборів президента України КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" згідно з чинним законодавством надає рівний доступ всім кандидатам до ознайомлення з роботою підприємства.  

 

  КП БМР "БВАК" зацікавлене в популяризації розвитку авіаційної галузі в Білій Церкві та робить все можливе задля досягнення поставленої мети - побудова міжнародного мультимодального транспортного вузла.

 

  Підприємство запрошує всіх кандидатів у Президенти відвідати наш стратегічний об'єкт, який вдалось зберегти всій територіальній громаді Білої Церкви від занепаду, та висловити власне бачення стосовно подальшої перспективи реалізації масштабного інфраструктурного проекту.

 

  Варто зауважити, що впродовж останнього часу територію КП БМР "БВАК" відвідали різні політики всеукраїнського рівня, серед яких народні депутати Анна Романова (ПП "Об'єднання "Самопоміч"), Хвича Мепарішвілі (ПП "Народний фронт"), Геннадій Кривошея (ПП "Народний фронт") та ін., а також Міністр інфраструктури України Володимир Омелян та кандидат в Президенти Олександр Шевченко.

 

  КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" висловлює вдячність усім політикам та державним діячам за високий інтерес до нашого підприємства та сподівається на подальшу плідну співпрацю у рамках розвитку стратегічного об'єкту - аеродрому "Біла Церква", що сприятиме розбудові Київської області у сфері авіаційного обслуговування та розширення транспортної логістики.