м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

КП "БВАК" проводить заходи з підтримки експлуатаційної придатності об'єктів комунальної власності

08.11.2016

Внаслідок конверсії колишнього військового Аерокомплексу, окрім авіаційного напрямку, на виробничих площах промислового майданчика і навколо нього був сформований індустріальний парк. На сьогоднішній день кількість орендарів на території КП "БВАК" становить 54 підприємства, з якими укладено 64 договори. Своїми комунікаціями Авіаційний комплекс надає їм електроенергію, воду, забезпечує відведення стоків, пропускного режиму та утримання шляхів і територій та ін. Нещодавно у ході підготовки до роботи в осінньо-зимовий період спільно з основними користувачами комунальне підприємство провело ямковий ремонт внутрішніх доріг.

Наразі Авіаційний комплекс за рахунок власних коштів проводить  і капітальний ремонт даху частини виробничого корпусу №4, площею 1000 кв. м та зовнішнього фасаду. Загалом до цих робіт  залучена бригада фахівців, які забезпечені всіма необхідними будівельними матеріалами та технікою  для якісного проведення відновлювальних робіт.

Варто зазначити, що КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" продовжує проводити заходи з підтримки експлуатаційної придатності об'єктів комунальної власності, розташованих на його території, а також створює належні умови для забезпечення роботи підприємств-орендарів.