м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Літак авіакомпанії "Мотор Січ" в Білій Церкві

19.04.2018

  Комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" вже понад 10 років на постійній основі співпрацює з українською авіакомпанією "Мотор Січ", що розташовується в Запоріжжі. Технічне обслуговування повітряних суден Ан-12, чисельність яких у складі авіакомпанії налічується дві машини, системно проводиться на базі КП БМР "БВАК".    

 

  Сьогодні, 19 квітня, на аеродромі "Біла Церква" здійснив посадку вантажно-транспортний літак Ан-12 АО "Мотор Січ" для проходження ТО, прилетівши з Міжнародного аеропорту "Запоріжжя".

 

  Традиційно "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" забезпечив якісну та надійну посадку повітряного судна.

 

 Довідка: Авіакомпанія «Мотор Січ» є структурним підрозділом Публічного акціонерного товариства «Мотор Січ» - одного з провідних підприємств світу з розробки, виробництва, ремонту та обслуговування авіаційних газотурбінних двигунів для літаків і вертольотів, а також промислових газотурбінних установок.

  На сьогоднішній день Авіакомпанія оперує флотом з 9 літаків, здійснюючи регулярні пасажирські міжнародні та внутрішні рейси, пасажирські і вантажні чартерні рейси, а також спеціальні рейси, що забезпечують діяльність головного підприємства.

  Базовим аеропортом авіакомпанії є «Міжнародний аеропорт Запоріжжя».

 

  Варто зауважити, що нещодавно "Мотор Січ" в Запоріжжі презентував оновлений вертоліт власного виробництва МСБ-2 "Надія". Наразі проводиться його технічне випробування.

  "Сьогодні Україна прагне здійснювати самостійний випуск літаків, щоб забезпечувати потреби ЗСУ, МНС, Держприкордонслужби та ін.  Тому і здійснюється модернізація радянської авіатехніки, на якій встановлюються сучасні двигуни виробництва заводу "Мотор Січ", модернізується планер тощо. Фактично, на базі старого гвинтокрила розроблено нове українське повітряне судно. Така тенденція вже давно існує та добре практикується у світі", - розповідає заступник директора з авіаційної діяльності КП БМР "БВАК" Олександр Пасічник.