м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Літак Іл-76 авіакомпанії "Альфа Ейр" вперше прилетів у Білу Церкву

09.11.2016

Завдяки наполегливій та професійній роботі новоствореного відділу маркетингу КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" вдалося залучити до Білої Церкви українську авіакомпанію "Альфа Ейр", яка створена у 2015 році.

   9 листопада транспортний літак Іл-76TD цієї молодої авіакомпанії здійснив першу посадку на аеродромі "Біла Церква". Тут він проходитиме на одному з авіаремонтних підприємств технічне обслуговування.

   Варто відзначити, що в Україні є лише два міста (Миколаїв та Біла Церква), які спеціалізуються на техоглядах такого типу літаків. Внаслідок проведення вмілих перемовин з керівництвом авіакомпанії "Альфа Ейр", місто столичної області було обране на постійне базування їх повітряних суден. Ще одна перевага - у Білій Церкві авіаремонтне підприємство ТОВ "Авіамір" надає більш якісні та швидкі послуги, що фінансово вигідно для розвиваючої української авіакомпанії.

   У рамках співпраці між КП "БВАК" та ТОВ "Альфа Ейр" укладено договір про забезпечення зліт-посадок, обльоту та стоянки повітряних суден на аеродромі "Біла Церква".

  Залучення нових авіакомпаній, розширення "портфелів" замовлень, пошук інвесторів, розвиток аеродрому - ось головні напрямки зовнішньоекономічної діяльності Авіаційного комплексу, над якими нині посилено працює керівництво комунального підприємства. Тому перспективи і можливості завжди є - варто лише шукати правильний шлях з метою спільного прагнення розвивати авіаційну галузь Білої Церкви.  

Більше фото можна переглянути за посиланням