м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Літак Іл-76 однієї з найповажніших авіакомпаній України прилетів до Білої Церкви на техобслуговування

26.12.2017

  Передноворічна посадка транспортного літака Іл-76 державної авіакомпанії "Южмашавіа" виявилась яскравим дійством на аеродромі "Біла Церква". Традиційно повітряне судно прилетіло на проходження технічного обслуговування на базі комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс".

 

  Сьогодні зранку літак ще перебував у Туреччині, а вже опівдні видовищно махав крилами над Білою Церквою, зробивши проміжну зупинку в аеропорту м. Гостомель.   

 

  Yuzhmashavia (укр. Авіаційна транспортна компанія «Южмашавіа») заснована в 1985 році. З лютого 1993 АТК «Южмашавіа» є структурним підрозділом Державного підприємства «Південний машинобудівний завод ім. А. М. Макарова». Свій досвід в пасажирських перевезеннях авіакомпанія отримала доставляючи делегації заводу на космічні пуски та виконуючи бізнес-польоти для VIP-пасажирів. Ефективно розвиваються і вантажні авіаперевезення, маршрути польотів охоплюють весь світ. Авіакомпанія уповноважена перевозити товари військового та подвійного призначення, небезпечні вантажі, є великий досвід з доставки гуманітарних вантажів в Європу, Азію, Африку і Південну Америку.