м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Літак Іл-76 здійснив вражаючий виліт з аеродрому "Біла Церква"

27.05.2017

  26 травня транспортний літак Іл-76TD авіакомпанії "Альфа Ейр" здійснив виліт з місцевого аеродрому за маршрутом "Біла Церква-Бориспіль". Це перший літак даної авіакомпанії, який проходив технічне обслуговування на базі КП "БВАК".

 

  Практично півроку тому повітряне судно прилетіло на білоцерківське летовище з м. Миколаїв, де тривалий час знаходилось без роботи. Але завдяки професійній відданості та старанням авіафахівців Білої Церкви літак отримав льотну придатність. Тож після проходження митних процедур у Міжнародному аеропорту "Бориспіль" Іл-76 вирушив в ОАЕ, де буде виконувати завдання наземних замовників, які користуються послугами українських транспортних авіакомпаній.       

 

  КП "БВАК" сподівається на продовження подальшої плідної співпраці з "Альфа Ейр" та готове й надалі приймати на регулярній основі літаки, що прилітатимуть у місто на технічне обслуговування.

 

  Варто зазначити, що за відгуками пілотів і техніків даного повітряного судна умови перебування на аеродромі та техобслуговування Іл-76 знаходиться на високому рівні. Також вони залишились задоволеними співпрацею з аеродромом "Біла Церква" та авіапідприємством, котре вчасно та якісно виконало висококваліфіковані роботи на цьому літаку.