м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Літаки Антонова часті гості Білої Церкви

20.09.2017

  На аеродромі "Біла Церква" 20 вересня приземлився транспортний літак Ан-12 української авіакомпанії "Cavok Air". Традиційно повітряне судно прилетіло в місто на проходження технічного обслуговування. До цього він перебував закордоном, здійснюючи вантажні перевезення між країнами Азії, Африки та Європи.

 

До України літак прибув з вантажем з Чеської Республіки, де в аеропорту "Бориспіль" пройшов розмитнення та державний кордон, після чого вирушив до Білої Церкви. А тут на нього з самого ранку вже чекали працівники КП "БВАК", які підготували  злітно-посадкову смугу, здійснивши чистку бетонного покриття летовища.

 

  Крім того, впродовж дня на білоцерківському аеродромі не стихали двигуни іншого Ан-12 авіакомпанії "Україна-Аероальянс", на якому проводилось випробування гвинтокрилів.

 

  Варто відмітити ще одну важливу авіаційну операцію за останні кілька днів.

 У той час, коли Біла Церква відзначала День народження, а містяни насолоджувались прольотом легкомоторної авіації, на іншому кінці міста здійснював видовищний виліт транспортний літак Ан-12 авіакомпанії "Cavok Air" до м. Вінниця після проходження технічного обслуговування.

  Тож незалежно від свят чи вихідних днів, примх природи чи людських планів, аеродром "Біла Церква" завжди працює в звичному режимі та забезпечує належне виконання повітряного руху.    

 

  До слова: якби на базі аеродрому був створений пункт пропуску через державний кордон, то вантажні літаки летіли б відразу в Білу Церкву, не роблячи проміжних зупинок в інших аеропортах України.