м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Міський голова прозвітував перед трудовим колективом Білоцерківського авіаційного комплексу про роботу та розповів про подальші наміри розвитку міста

21.03.2019

  Протягом березня міський голова Геннадій Дикий у рамках проведення звітування перед громадою Білої Церкви, яке відбувається відповідно до Статуту територіальної громади двічі на рік, провів ряд зустрічей. Зокрема, він зустрівся з колективами підприємств, які є найбільшими платниками податків, наповнюють міський бюджет, тож мають знати, куди витрачаються їхні кошти.

 

  Серед найбільших таких підприємств є "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс". Зустріч колективу та підприємців, які здійснюють господарську діяльність на території промислового майданчика, відбулася 20 березня в адміністративній будівлі КП "БВАК".

 

  У ході зустрічі  Геннадій Дикий детально розповів про надходження коштів до міського бюджету, проведення капітальних ремонтів бюджетних установ (дитсадків, шкіл, спортивних майданчиків, музичних та спортивних шкіл, медичних установ та ін.), проаналізував стан виконання робіт з ремонту доріг, прибудинкових територій, транспортної інфраструктури тощо. Також Геннадій Анатолійович зупинився на об'єктах та проектах, які будуть в цьому році профінансовані.

 

  За його словами, зведений бюджет 2018 року становить 1984 млн. грн. "Завдяки проведенню децентралізації місто отримало змогу мати більше коштів для розвитку. З доходами та повноваженнями зросла й відповідальність влади перед громадою міста. 90% коштів з міського бюджету витрачаються на утримання міста, а саме: дитячих садочків, шкіл, лікарень, доріг тощо. Щороку бюджет розвитку Білої Церкви становить орієнтовно 200 млн. грн., і ці кошти в першу чергу спрямовуються на проведення капітальних ремонтів. У порівнянні з іншими містами Київщини в Білій Церкві постійно зростає малий та середній бізнес, про що свідчать сплачені податки," - зазначив міський голова.

 

  "Головне завдання міськвиконкому - створити місто комфортне для життя, звідки молоді не доведеться їхати закордон у пошуках роботи, - вважає Геннадій Дикий. - Ми повинні дати людям можливість тут працювати, ставати успішними підприємцями, створювати робочі місця та забезпечити їх необхідною інфраструктурою. Там де сильні громади, там і сильна країна. Сподіваємось, місто з року в рік тільки розквітатиме та розвиватиметься".

 

  По завершенню доповіді міський голова відповів на низку запитань з боку  працівників Авіаційного комплексу. Зокрема порушувалось питання щодо ремонту дороги в мікрорайоні Гайок, що веде в сторону аеродрому "Біла Церква". Мер міста пообіцяв, що ремонт цієї ділянки відбудеться навесні 2019 року.