м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Місто Добра відсвяткувало 986-річчя свого заснування

10.09.2018

  У суботу, 8 вересня 2018 року, Біла Церква відзначала День народження. Сотні мешканців та гостей міста, попри несприятливу дощову погоду, прийшли на центральну вулицю, названу в честь засновника міста - Ярослава Мудрого, аби в родинному колі привітати Білу Церкву з визначною датою.

 

  Другий рік поспіль у місті проводиться яскраве дійство  - святкова Дефіляда - хода, яка об’єднає підприємців, простих містян, комунальні служби, бюджетні заклади, спортсменів,  креативний кластер та ін.

 

  Серед найбільших підприємств міста, які крокували в параді, презентуючи себе, було КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс". Одягненими в брендовані футболки "Аеропорт Біла Церква" та тематичні костюми колектив КП "БВАК" продемонстрував місту амбіції підприємства стати Міжнародним аеропортом. Адже місто Добра має практично столітню історію авіаційної галузі, яка здатна перерости у великі можливості для потужного інфраструктурного та економічного розвитку.

 

  У колоні авіапідприємства йшли спеціалісти відділу аеродромного польотно-інформаційного обслуговування, відділу зв'язку та радіотехнічного забезпечення, аеродромної служби, служби аварійно-рятувального підрозділу, служби авіаційної безпеки та ін. На чолі колони був директор КП "БВАК" Сергій Кандауров.

Фото: Роман Наумов (частково)