м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Міжнародна логістична компанія ZAMMLER та КП "БВАК" залишаються стратегічними партнерами у створенні аеропорту в Білій Церкві

10.10.2019

  Збереження надійного партнерства між КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" та групою міжнародних компаній "ZAMMLER" є важливою прерогативою у реалізації проєкту зі створення міжнародного аеропорту "Біла Церква". Чітке розуміння стратегічних кроків та тактичних дій по взаємодії між сторонами дозволяє злагоджено рухати Проєкт у напрямку відкриття міжнародного пункту пропуску через кордон на аеродромі "Біла Церква" та здійснення вантажних перевезень.

 

  Вперше після зміни керівництва КП "БВАК" відбулась зустріч генерального директора ТОВ "Заммлер-Україна" Віктора Шевченка з новопризначеним в.о. директора Авіакомплексу Юрієм Агалієвим.

 

  У ході зустрічі сторони обмінялись інформацією стосовно стану справ з відкриття міжнародного пункту пропуску, обговорили плани подальшої співпраці та окреслили покрокові дії з вирішення низки важливих питань.

 

   За словами Віктора Шевченка, ТОВ "Заммлер-Україна" й надалі залишається стратегічним партнером КП "БВАК" у створенні міжнародного транспортно-логістичного хабу. "Для наших міжнародних партнерів важливо розуміти, що Проєкт актуальний, підтримується владою, в т.ч. на рівні Мінінфраструктури, а також впроваджується згідно з домовленостями, досягнутих під час попередніх зустрічей", - зазначив Віктор Миколайович.

 

  Зі свого боку очільник КП "БВАК" Юрій Агалієв запевнив колегу в подальшій роботі підприємства над Проєктом, наголосивши, що сьогодні розглядається як один із варіантів механізм залучення інвестицій в розвиток аеропорту "Біла Церква" через державно-приватне партнерство. Наразі Авіакомплекс працює над затвердженням робочої документації з відкриття міжнародного пункту пропуску через кордон на аеродромі  на рівні державних відомств.

 

   Крім того, керівники компаній обговорили можливості залучення інвестицій в Проєкт, домовились про подальшу комунікацію та, потиснувши руки один одному, побажали успіхів у спільному прагненні створити в Україні унікальний мультимодальний транспортно-логістичний хаб.

 

   На зустрічі також були присутніми заступник директора по авіаційній діяльності КП "БВАК" Олександр Пасічник, PR-manager ТОВ "Заммлер-Україна" Уляна Колодій та менеджер з маркетингу Ірина Стельмах.