м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Найкращий подарунок для авіаторів - чисте небо і рух крилатих машин

07.12.2018

   У Міжнародний день цивільної авіації 7 грудня аеродром "Біла Церква" професійно відзначав це свято, зустрічаючи транспортний літак Ан-12 з аеропорту "Бориспіль". Повітряне судно авіакомпанії "Україна-Аероальянс" прилетіло зі Швеції для проходження технічного обслуговування на базі КП "БВАК".

 

  Сьогодні тривають випробування двигунів і на іншому літаку Ан-12 цієї авіакомпанії, після закінчення чого відбудеться ротація крилатих машин.

 

  За нинішніх погодних умов злітно-посадкова смуга аеродрому "Біла Церква" знаходиться в ідеальному стані та готова приймати і відправляти літаки.

 

  До того ж, у Міжнародний день цивільної авіації комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" відзначає 91-шу річницю заснування авіаційної галузі в місті.

 

  З нагоди професійного свята зичимо всім авіаторам, технічним спеціалістам і працівникам нашого підприємства, незалежно від плину часу, завжди бути здоровими, щасливими, радісними, продовжувати любити свою справу та впевнено крокувати по життю.