м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Нові партнери: казахстанська авіакомпанія "Jupiter Jet" вперше в Білій Церкві

21.12.2017

  Днями на аеродромі "Біла Церква" приземлився транспортний літак Ан-12 авіакомпанії "Jupiter Jet" (Республіка Казахстан). Дана авіакомпанія вперше уклала договір з підприємством по ремонту повітряних суден ТОВ "Авіазар", що знаходиться на території КП "БВАК", на проведення технічного обслуговування та виконання певних регламентних робіт на літаку.

 

  Маршрут Ан-12 пролягав над повітряним простором Казахстану через Туреччину, де була здійснена посадка на дозаправлення літака, а потім увійшовши в акваторію Чорного моря, він попрямував до аеропорту в Вінниці. Тож після проходження необхідних митних процедур повітряне судно "Jupiter Jet" внутрішнім рейсом перелетіло до Білої Церкви.

 

 "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" забезпечив аеродромне польотно-інформаційне обслуговування літака та супроводження аварійно-рятувальних служб під час посадки.  

 

 За своє довге життя в небі транспортний літак Ан-12 авіакомпанії "Jupiter Jet" облетів практично увесь світ і перевіз сотні тисяч тонн вантажів. У руках справжніх білоцерківських авіамайстрів повітряне судно незабаром знову стане на крило, вирушивши мандрувати по всій земній кулі.