м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Новий рік розпочинаємо з нових можливостей

10.01.2019

  З перших днів 2019 року на аеродромі "Біла Церква" значно активізувалась авіаційна діяльність. Вже другого січня повітряні ворота Білої Церкви відкрились для посадки транспортного літака Ан-12 української авіакомпанії "Мотор Січ".

 Наступного дня, 3 січня 2019 року, білоцерківські фахівці з проведення технічного обслуговування авіаційної техніки провели контрольний обліт іншого "антонівського птаха" після виконання регламентних робіт.

 

  Перший виліт з аеродрому в новому році здійснив літак Ан-12 авіакомпанії "Україна-Аероальянс" за маршрутом "Біла Церква - Львів".

  Цього ж дня, 9 січня, також після проходження технічного обслуговування з аеродрому вилетів вантажний літак авіакомпанії "Cavok Air" до міжнародного аеропорту "Бориспіль".

 

  У період новорічних та різдвяних свят КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" не припиняє своєї діяльності та навпаки - йде на зустріч авіакомпаніям, забезпечуючи стабільну роботу аеродрому з виконання авіаційних операцій.

  За першу декаду січня КП "БВАК" здійснило 4 операції зі злету, посадки та обльоту повітряних суден. За цей період відбувалось постійне очищення злітно-посадкової смуги в умовах інтенсивного снігопаду, що дозволило підтримувати летовище в належному робочому стані для безперебійного виконання заявок від авіакомпаній на проходження повітряних суден ТОіР.