м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Підшефна школа Авіаційного комплексу БНВО "Звитяга" святкує 80-річний ювілей

20.12.2019

  Сьогодні, 20 грудня 2019 року, Білоцерківське навчально-виховне об'єднання "Звитяга" святкує 80-річчя з дня заснування навчального закладу.

 

  Колишня школа №8, що розташована у серці мікрорайону Гайок м. Біла Церква, здавна славиться своєю історією, професійним педагогічним колективом, високим рівнем освітнього процесу та патріотичним вихованням молоді.

 

  Привітати навчальний заклад із цією визначною подією прийшов заступник директора з авіаційної діяльності КП БМР "БВАК" Олександр Пасічник.

 

  "БНВО "Звитяга" є одним із найдавніших закладів освіти Білої Церкви та осередком патріотичного виховання підростаючого покоління. Історично Білоцерківський авіаремонтний завод, а нині КП БМР "БВАК" продовжує тісно співпрацювати з вашим закладом. Нам честь, що БНВО "Звитяга" є нашою підшефною школою, тому ми завжди раді бачити учнів на території нашого підприємства та допомогти вам у покращенні матеріальної бази", - зазначив Олександр Пасічник.

  Від імені усього колективу "Авіаційного комплексу" він подякував директору БНВО "Звитяга" Олені Гандрабурі за сумлінну працю, вагомий внесок у навчання та патріотичне виховання підростаючого покоління, а також відмітив дружність педагогічного та учнівського колективів.

 

 

            КП БМР "БВАК" щиро вітає БНВО "Звитяга" з визначним 80-річним ювілеєм та зичить миру, добробуту, процвітання, взаєморозуміння та підтримки, безмежних сил та незламного духу для досягнення нових звершень. Продовжуйте й надалі успішно втілювати благородну та освітню мету - виховувати гідну майбутню високоосвічену молодь України.