м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Підсумки тижня. На аеродромі "Біла Церква" активно проходять польоти

28.09.2018

 

   Підбиваючи підсумки тижня, що минає, на аеродромі "Біла Церква" відбулась низка авіаційних операцій.

  У вівторок, 25 вересня, під час обльоту літака Ан-12 української авіакомпанії "Cavok Air" авіафахівці провели ретельне його обстеження.

  Наступного дня після надання повного спектра послуг з технічного обслуговування цей повітряний красень вилетів з аеродрому за маршрутом "Біла Церква-Бориспіль".

 

  Довго чекати на інший літак аеродрому не довилось. У четвер, 27 вересня, Ан-12 авіакомпанії "Україна-Аероальянс" перелетів внутрішнім рейсом з Одеси до Білої Церкви на технічне обслуговування. Того ж дня, спеціалісти авіапідприємства провели діагностику систем літака на виявлення недоліків у роботі повітряного судна.

 

 

  Паралельно з вантажними літаками на білоцерківському летовищі здійснювала польоти мала авіація. Варто зазначити, школа пілотів "Авіатор" - одна з небагатьох успішних шкіл нашої держави, яка надає первинну льотну підготовку більшості починаючим пілотам України.

 

  Загалом на аеродромі "Біла Церква" постійно кипить робота, тут здійснюються зліт, посадка, ознайомчі польоти, обльоти, навчально-тренувальні та навчальні польоти. Підприємство "БВАК" продовжує створювати належні умови для технічного обслуговування і ремонту повітряних суден вітчизняного та іноземного виробництва в корпусах ангарного типу.

 

  Як говорить народна мудрість, з малого старту завжди починаються великі справи.