м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Польоти транспортних літаків - звична річ для Білої Церкви

20.03.2018

  Днями аеродром "Біла Церква" провів ротацію вантажно-транспортних літаків Ан-12 з метою виконання технічного обслуговування.

 

 Команда фахівців комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" забезпечила належний виліт повітряного судна авіакомпанії "Jupiter Jet" (Казахстан), враховуючи складні метеоумови. Літак здійснив чартерний рейс по маршруту "Біла Церква - Вінниця". Зауважимо, що окрім проходження технічного обслуговування на базі одного з провідних авіапідприємств України, на літаку виконувались й інші види доопрацювань із залученням спеціалістів КБ "Антонов".

 

  Того ж дня на зміну казахстанського повітряного судна приземлився на злітно-посадкову смугу аеродрому в Білій Церкві інший літак Ан-12, але вже  української авіакомпанії "Cavok Air".

 

  Кожна авіакомпанія, як експлуатант повітряних суден, повинна мати або власну базу з техобслуговування, або проводити ТО по договору з спеціалізованими авіаційними організаціями, які займаються виключно технічним обслуговуванням повітряних суден.

 

   На базі КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" стабільно працюють обидва зазначені види ТО:

  ТОВ "Авіамір" - це виключно авіапідприємство, що здійснює техобслуговування літаків Іл-76 та Ан-12 та співпрацює з понад 10 авіакомпаніями України та світу.

  ПрАТ "Україна-Аероальянс" проводить ТО на власних повітряних суднах.