м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Повернення з Алжиру під жовто-блакитним стягом

28.08.2019

  У вівторок, 27 серпня, екіпаж літака Ан-12 авіакомпанії "Кавок Ейр" після приземлення на аеродромі "Біла Церква" символічно підняв жовто-блакитний стяг над летовищем з нагоди святкування Дня незалежності України.   

 

  Повітряне судно прилетіло з північно-африканської країни Алжир до міжнародного аеропорту "Бориспіль", де після проходження необхідних процедур з прикордонного та митного контролю здійснило переліт внутрішнім рейсом на аеродром "Біла Церква". Тут літак традиційно проходитиме технічне обслуговування з подовження льотного ресурсу.

  Варто зазначити, що наразі на аеродромі "Біла Церква" до вильоту готові два інші повітряні судна: Іл-76 авіакомпанії "Южмашавіа"  та Ан-12 авіакомпанії "Рубістар". Літаки успішно пройшли інспекційні перевірки, зокрема останній був детально перевірений спеціальною комісією з Республіки Білорусь. Тож в найближчі дні, як тільки буде оформлена відповідна документація з подовження льотної придатності, КП "БВАК" відкриє для цих "залізних" птахів свої повітряні ворота для виконання планів авіакомпаній.

 

   Разом з тим, на свій виліт чекають і три гелікоптера Мі-2 авіакомпанії "Меридіан-Агро", які також пройшли техобслуговування. Незабаром вони повернуться до постійних місць базування з метою виконання сільськогосподарських робіт.

 

   Загалом у зоні технічного обслуговування КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" нині знаходяться 9 повітряних суден різних авіакомпаній: "Україна-Аероальянс", "Мотор Січ", "Кавок Ейр", "Рубістар", "Южмашавіа" та гелікоптери "Меридіан-Агро".